8/1/08

La Xelo ens contesta

Cliqueu damunt la imatge per veure més fotos
Carta Xelo
La Xelo ens va contestar, tots van rebre la seva carta que llegiren amb entusiasme. També vam rebre un arxiu de veu, que poden escoltar des de l'ordinador i on la Xelo ens parla i ens diu com està de contenta al rebre les seves cartes i veure que estan aprenent molt de llegir i escriure. Que té moltes ganes de veure'ls i que també els estima molt!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola,

Sóc Xelo i fa molt de temps que volia escriure algun comentari però no sabia com fer-ho, ara amb l'ajuda de la Pilar ho puc fer.

M'ha fet molta il·lusió rebre les cartes dels meus nens i nenes del curs passat, la vaig llegir entre llàgrimes d'emoció i alegria. Jo també els i les estimo molt, van ser dos anys amb ells i elles amb molta comunicació i estima.
Cada dia aquelles personetes compartien amb mi moltes coses, coses importants com el seu desenvolupament a tots els nivells, la seva estima, la seva il·lusió per construir els seus aprenentatges, per descobrir el món que els envolta, per saber relacionar-se, per entendre i expressar els seus sentiments i emocions, i allí estava jo per ajudar-los a créixer, guiant-los i recolzant-los afectivament en cada moment. Formen part de la meva vida i sempre m'acompanyaran.