12/6/07

Preparant el fi de curs

Conte fi de curs
Estem preparant una petita representació per al final de curs. Es un conte que hem treballat a la classe. Fa dies que treballem, la part plàstica fa més d'un mes en la que tots han participat. Avui hem començat a assajar: costa molt fer-ho amb vint-i-tres alumnes!.
Al final algun quedarà fora perquè a l'hora d'assajar no estan per la feina, i jo ja no tinc tanta paciència, qui no tingui interés i no sàpiga comportar-se no actuarà. Se'ns ha tirat el temps a sobre. De totes maneres dubto que al final puguem representar el conte, malgrat el que posa al full que us han fet arrivar de la festa fi de curs, a nosaltres ens han programat per sortir els últims.
I, la veritat, essent dilluns...possiblement no hi haurà temps si a la una venen els autobusos de transport escolar. Si m'equivoco, millor!

Tomàquets

tomàquets

Dilluns, a primera hora del matí, vam anar al pati a plantar els tomàquets.
Va ser el primer que vam fer, després del cap de setmana. Sorprenentment tots estaven entusiasmats, tots estaven per la feina. Després, a la classe, vam llegir el text sobre la plantació i van dibuixar la planta i guarnir uns tomàquets dibuixats.
Va ser un bon dilluns.
Es una llàstima, però durant la setmana que vaig faltar em va desaparèixer la bossa de llavors que m'havia enviat un amic. Eren de xipré, havíem començat a treballar les fitxes corresponents, no he pogut saber que ha passat amb la bossa, ningú sap res. La veritat és que m'ha sàpigut molt de greu...