18/10/08

Sense paraules


Font

Projecte: l'univers

A l'àrea de coneixement del medi, l'Anna, ha començat un projecte que van decidir entre tots els alumnes de la classe. El primer que han fet és exposar per grups el que saben de l'univers, escrivint en un paper gran les frases que els hi anaven sortint.
Després, entre tots han dibuixat l'univers tal i com ellas el veuen.

BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

Continuarà...

Crea la teva pròpia cal.ligrafia

Cuadrenos digitales Vindel és una pàgina on podreu crear fitxes de cal.ligrafia, sopes de lletres, operacions matemàtiques, etc... per fer treball extra a casa.
Així és com queda la cal.ligrafia:


caligrafia - Get more College Essays

Com ajudar els fills amb els exàmens

Edu3.cat



Descarregar Real Player per sentir l'audio i veure vídeos

El portàtil a l'aula



Aquesta setmana vaig tornar a portar el portàtil a l'aula, el vaig formatejar perquè anava malament. Els alumnes van poder tornar a escriure al micro-blog de la classe. Allí van trobar uns jocs molt divertits que ens va enviar, Anna, una mestra de l'escola Font d'En Fargas de Barcelona.
Però, malauradament, van entrar a robar a l'escola, i entre d'altres destroces ens van tallar el cable d'internet. Hem continuat fent servir el portàtil, perquè allí tenim instal.lades moltes més activitats multimèdia:

Gen màgic
Descargar 100 activitats multimèdia (paquete en zip de 100 Mb)Se intalan en local
Edu 365
Audiovisuals didàctics: contes, animals, naturalesa....(Es baixen i a veure'ls sense internet)
Zona clic, seleccioneu els programes que volgueu per intal.lar-los al ordinador, no us farà falta internet.

Aquestes ja necessiteu tenir internet:
Unitats didàctiques de
primària de català
Unitats didàctiques de matemàtiques
Coneixement del mediCastellà
I a l'aula virtual de l'escola trobareu aquestes activitats i molt més classificades per àrees

Lo esencial en la vida: La educación



La educación es más importante para la persona que el nacimiento", dice un sabio proverbio chino. La familia es el segundo factor más decisivo y, en la mayoría de casos, condiciona y determina al primero (la educación). En todo caso, y como aseguran los norteamericanos, la educación es la última aristocracia que resta en el mundo. Immanuel Kant aseguró que "la educación constituye el mayor y más grave problema que puede ser planteado". Sin duda tenía razón, pero la educación es también la mayor solución para la humanidad. No en vano apuntó Ralph Waldo Emerson: "El mundo existe para la educación de cada uno". [Un ejemplo de metodología pedagógica abajo...]

<a href="http://video.msn.com/?playlist=videoByUuids:uuids:76e74cea-79f3-4fab-a12f-9dccbb1b3920&showPlaylist=true&from=shared" target="_new" title="Ariño, un año después">Video: Ariño, un año después</a>

Fuente dels post