30/10/07

Educació físicaL’àrea d’Educació física contribueix al desenvolupament del coneixement i interacció amb el món, mitjançant la interacció del propi cos i l’espai determinat, el coneixement, la pràctica i la valoració de l’activitat física per preservar la salut.

També contribueix essencialment en la competència social i ciutadana, ja que ajuda a aprendre a conviure, acceptar les regles per al funcionament col·lectiu, la participació i el respecte envers les diferències i conèixer les possibilitats i limitacions pròpies i alienes.

La Gemma és la mestra d'educació física de primària, ella es desviu per aconseguir que l'educació físíca sigui quelcom més que la "gimnàstica" tradicional. Professional impecable no dubte en ensenyar als nens i nenes els valors "tradicionals" que no em d'oblidar mai i tot dins d'un ambient dinàmic, participatiu i esportiu.

Que contents es posen els alumnes quan saben que vindrà la Gemma a buscar-los per a baixar al gimnàs o al pati gran!

Gràcies Gemma per estar entre nosaltres!


Visca la música !


Sabíeu que la música en els nens i nenes millora la seva capacitat de concentració, desenvolupa la seva sensibilitat i memòria, els ajuda a expressar sentimients, a desenvolupar la parla i estimula l'expressió corporal?


S'ha demostrat que existeix una estreta relació entre la música y la facilitat per aprendre matemàtiques i altres idiomes. També afavoreix l'activitat cerebral completa i fomenta les habilitats d’ escriptura i lectura, entre moltes altres altres coses.


La Carmina és l'especialista de música que està fent d'aquest somni una realitat.