3/5/07

Reencontre

















Després d'un mes de baixa he tornat a l'escola.
M'ha fet alegria tornar-los a veure!
El primer que hem fet ha estat tornar a canviar les taules, i posar-les com a mi em va millor.
Com sempre costava que m'escoltessin, quan no era un, era un altre. Al final els hi he dit que qui no feia cas es posava de peu.
Han callat. Encara que més d'un s'ha posat de peu, una estoneta.
El primer que he explicat han estat les normes, sí un altre cop.
Però les he reduit a tres, perquè sigui més fàcil de recordar.
He explicat que aquestes s'han de complir "a raja tabla" que no hi hauria negatius, que serà càstig directe, clar abans els hi aviso. Després les han escrit i han fet un dibuix a sota.
Avui al matí hem fet mates, multiplicacions de la taula del 2. Tots iguals. Els que han acabat han fet una fitxa de tercer!! Era una mica dificil, ho reconec...
Després hem fet lectura, una del llibre de text que anava sobre nens de diferents paisos, com els hi agrada saber on estan els paisos !! He fet unes fotocopies de la bola del món, on surten tots els continents, amb la intenció de posar el nom a diferents paisos, però això ho farem un altre dia.
Per la tarda, malgrat he buscat una activitat atractiva, costa molt que es "portin bé":
Hem pujat a l'aula d'audiovisuals i hem vist i sentit un conte: "El tesoro más grande". Pregunteu-lis de que anava.... a veure que us diuen.
Com són molt moguts, alguns aviat han fet el tonto, fins i tot algun s'ha fet mal. Alguns no poden estar quiets més de 15 minuts, i només volen jugar.
Hem estat una hora i després hem baixat a la classe. Els que no s'havien portat correctament (més del 60 %) han hagut de copiar un text d'un llibre, i els altres han fet temps lliure.
Han estat tranquils, malgrat això dos o tres s'han portat feina a casa, perquè no havien escrit gairebé res i dos no han escrit res.
Un nen i una nena han perdut l'autobús, (també un altre d'un curs superior), hem començat a recollir a tres quarts, és evident que hi ha nens i nenes que necessiten més temps... no em pot tornar a passar!!
Ah! Els hi he donat els deures de cap de setmana: el llibre de mates. Feu el que us vagi bé, al seu ritme!. El llibre s'ha de tornar dilluns.
Pilar.

No hay comentarios: