24/5/07

La primera plantada

clica la foto per veure l'àlbum
Encara que avui no era el millor dia perquè ha fet molt vent, hem comencat a plantar unes cintes en diferents tipus de terra, volem investigar com creixeran.

Vaig enrecordar-me que divendres a la tarda havia quedat amb la mestra i els alumnes de P-5 per continuar amb una activitat que vam començar fa una setmana: el conte "el tesoro más grande", per aquest motiu ho hem fet avui.

Hi ha nenes i nens que els hi ha agradat més remenar la terra, la planta, les culleres...a altres els continua interesant més els insectes, i altres s'han cansat abans i han volgut jugar a fútbol, (això també és diversitat i respectar els diferents ritmes de cadascú, termes que tant sovint sentim en pedagogia). Però tots han participat i ens ho hem passat bé . Demà continuarem la feina a classe.

Aquest és el dossier que treballarem.

Ah! una cosa important: a l'hora de marxar els hi ha costat molt recollir!, només dos han fet cas a la primera, la majoria s'han volgut escaquejar. Demà, a classe parlarem d'això. Però... mares, pares, avis, avies.. qui recull les seves coses, les seves joguines a casa?

La setmana vinent plantarem les llavors de xipré en els testos que us vaig demanar que portessin

Més coses:

Els artistes continuen dibuixant...teniu novetats a l'àlbum, no deixeu de veure'l, cliqueu damunt la foto.
artnens

No hay comentarios: